wijde noorderhorne 13, 8601 EB Sneek Iedere dag geopend vanaf 17.00 uur m.u.v. dinsdag. Keuken open tot 21.30 uur 0515-422387

Meerdan eten

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een heerlijk diner, wij zouden graag op uw wensen inspelen bij het plannen van o.a.;

Zakelijke

ontmoetingen/lunchen/dineren/vergaderen;
De Kastanje biedt u de perfecte locatie voor een zakelijke aangelegenheid.
Ons restaurant opent om 17:00 uur haar deuren voor diner. Dit wil niet zeggen dat wij overdag niet op uw wensen kunnen inspelen. Denkt u aan een private lunch? U wilt graag het één en ander bespreken met belangrijke zakelijke contacten en u stelt privacy op prijs? Dan vullen wij dit graag voor u in. Ook voor een zakelijke presentatie, vergadering of personeelsfeest is de Kastanje een uitstekende keuze. Wij verwelkomen u graag om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken!

Contact


Sfeer proeven
U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven.

Kim van der Zee

Uwhuwelijksfeest

Huwelijksdiner/lunch of receptie

De Kastanje biedt diverse mogelijkheden voor de invulling van uw huwelijksdag. De receptie, het huwelijksdiner of zelfs het feest. Denkt u hierbij eens aan onze unieke locatie in de binnenstad van Sneek en op loopafstand van het gemeentehuis van Sneek.

Huwelijksdiner
Wij bieden u een ruime keus met suggesties voor uw huwelijksdiner. Uw huwelijksdiner kunnen wij verzorgen vanaf 10 tot maximaal 50 personen, bestaande uit 2 tot zelfs 6 gangen.

Lunchmenu
Een lunchmenu kunnen wij serveren in zowel een gangen menu als in buffetvorm. U kunt daarbij kiezen uit warme en koude gerechten, zoals een ruim assortiment minisandwiches en een heerlijke soep.  Ook met uw allerkleinste gasten houden wij graag rekening.

Receptie
Speciaal voor trouwrecepties hebben wij een arrangement samengesteld. Uw receptie kunnen wij zowel overdag als ´s avonds verzorgen, waarbij wij ervoor zorgen dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken.

Sfeer proeven
U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven. Wij vertellen graag en geheel vrijblijvend de mogelijkheden om uw dag compleet te maken. Er moet een klik zijn met de locatie, vanaf daar kunt u verder.

Contact

Groepen

Voor uiteenlopende groepsarrangementen kunt u bij ons terecht.
Voor grotere groepen stellen wij graag een keuzemenu of een gangenmenu samen, eventueel in combinatie met een wijnarrangement. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Zo bent u ervan verzekerd dat uw feest precies volgens uw wensen en tot in de puntjes wordt geregeld.

Contact


Wij heten u graag welkom in ons restaurant

Tafel reserveren